Monday, December 10, 2007

Νέες κατακτήσεις

Κατάκτηση 1η
Εδώ και μερικές μέρες ανακαθόμαστε... βέβαια βέβαια. Την πρώτη φορά είμασταν στο ρηλάξ μέσα στο μπάνιο ενώ η μαμά έκανε το μπανάκι της και ξαφνικά η μικρή Αννούλα έβαλε το χέρι της και κρατήθηκε από την άκρη του ρηλάξ και... ανακάθησε. Έκθαμβη η μαμά !!!!!

Βέβαια επειδή δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σώμα μας όρθιο πέφτουμε προς τα μπροστά και μοιάζει σαν να κάνουμε ασκήσεις γυμναστικής. Μας αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και το κάνουμε όπου βρεθούμε, κυρίως όταν καθόμαστε στον καναπέ.

Κατάκτηση 2η
Από λογάκια λέμε πολλά ακαταλαβίστικα αλλά δεν το κλείνουμε καθόλου το στοματάκι μας !!! Μετά το ακρουκρουκρου που αρέσει στη μαμά τώρα τελευταία λέμε ιιιιααααα ή ιιιιιχχααααα, ουουουουουου.

Κατάκτηση 3η
Μπουρμπουλήθρες που μας αρέσουν πολύ να της φτιάχνουμε με τις χειλάρες μας εξού και το υποκοριστικό "μπουρμπουλήθρα"

1 comment:

mama.eton37 said...

Συγχαρητήρια και στις δυό σας! Μετά από ένα μήνα κατάφερα να αποκτήσω ξανά επαφή και σας σκέφτηκα αμέσως. Πως είναι η σούπερ μπέμπα; Οι δύο αγαπημένες ερωτήσεις νομίζω όλων των μαμάδων είναι 1ον Κοιμάται; και 2ον Τρώει;
Πώς πάτε λοιπόν σε αυτούς τους τομείς; Με την γατούλα γίνατε φίλοι ή είστε απο μακριά κι αγαπημένοι;
Εμείς έχουμε κλείσει τον 7ο και έχουμε ανησυχία απο τα δοντάκια. Στηριζόμαστε στα δύο ποδαράκια όταν ακουμπάμε στην άκρη του καναπέ και γενικά είμαστε μές τις ζουζουνιές.
Το γάλα μας δεν είναι τόσο πολύ όσο ήταν το καλοκαίρι αλλά επειδή τρώμε κι άλλα πράγματα μας καλύπτει. Νομίζω πως την μκεγαλύτερη δυσκολία απογαλακτισμού πάντως θα την έχω εγώ κι όχι ο μικρός Δημήτρης...

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με πολύ αγάπη